Cum va schimba tehnologia 5G reclamele outdoor în viitor (2)

În blogul trecut am vorbit despre noua tehnologie 5G și modul în care aceasta va ajuta publicitatea outdoor și crearea de noi posibilități în ceea ce privește DOOH. Astăzi vom continua cu trei noi motive care publicitatea digitală OOH se va schimba în perioada 5G.

 

1.Puteri impresionante de realitate augmentată

Realitatea augmentată a devenit deja o parte din prezent. Dar 5G îi va crește capacitățile, făcând mai multe lucruri posibile. AR necesită multă putere de calcul, iar 5G îi oferă suportul de care are nevoie.

Imaginați-vă că doriți să creați ceva care arată mai mult ca un joc video decât ca un panou publicitar tradițional. 5G oferă puterea de a crea acea configurație. În timp ce trebuie să folosiți cu atenție această putere – nu orice panou publicitar trebuie să fie sau ar trebui să fie atât de elaborat – totuși, este necesar un afișaj atrăgător. Cheia pentru a crea ceva grozav este utilizarea AR în mod prudent și pentru a oferi un punct memorabil. Idei interesante includ AR bazate pe:

  • Vremea curentă
  • Ora din zi
  • Dacă o echipă locală de sport a câștigat sau nu în seara precedentă

2. Elaborați campanii pentru a deveni mai accesibil

Imaginați-vă cea mai mare campanie DOOH pe care ați văzut-o vreodată. Acum imaginați-vă că nu este o chestiune care să fie neschimbată pe o lungă perioadă de timp, ci mai degrabă un lucru în fiecare joi. Utilizarea capabilităților 5G este ca și cum te-ai transforma într-un supererou. Lucrurile care păreau imposibile devin cotidiene. Campaniile de scalare vor deveni posibile.

Când puteți accesa 5G, puteți oferi o grafică mai bună, un timp de reacție mai bun, totul mai bun și acest lucru va îmbunătăți fiecare campanie. Suntem departe de primele zile ale lui DOOH, când adesea grafica strălucea sau părea neclară. Dar există întotdeauna loc pentru creștere, iar viteza rapidă de 5G va duce la creștere.

 

3. Timpul de transformare

Unul dintre avantajele adăugării 5G va fi capacitatea agenților de publicitate de a lua decizii în a doua fracțiune de secundă. De exemplu, atunci când Kobe Bryant a murit brusc, multe mărci au vrut să acorde respect pentru iconicul jucător de baschet, dar obținerea creativă într-un anumit loc în timp util s-a dovedit dificilă.

Cu 5G, panourile digitale vor câștiga abilitatea pentru transformări aproape instantanee pe reclame. Poate funcționa pentru o vânzare, o schimbare a locației pentru un eveniment mare – ori de câte ori agenții de publicitate trebuie să obțină informații critice clienților lor în timp util. Agenții de publicitate ar putea, de asemenea, să accelereze afișarea anunțurilor.

 

Lansarea 5G va dura timp, deoarece este incredibil de scumpă. De fapt, marile companii de internet din lume(cum ar fi Sprint sau T-Mobile) spun că este atât de scump încât nu o pot face decât dacă se contopesc. Dar când se va întâmpla, pregătește-te să fii inundat. Agenții de publicitate nu pot aștepta să înceapă perioada 5G.

 

Nu uitați să ne urmăriți și pe Social Media pentru ultimele locații și statistici:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *