Digital Billboards

Digital Billboards reprezintă un mod de publicitate Outdoor folosind tehnologii precum LCD, LED, proiecție sau e-paper, pentru a afișa imagini, videoclipuri, text sau pagini web. Acest tip de Billboards reușesc astfel să facă reclamele mult mai interesante, dar marele avantaj îl reprezintă captivarea privitorului. 

Totuși, chiar atât de eficient este un Display în comparație cu panourile publicitare clasice? Răspunsul ar trebui să fie destul de evident, un mare și clar „da”. Vom prezenta în cele ce urmează cu ce vine în plus un astfel de ecran, de ce este mai bun și cum va atrage privirile mult mai multor oameni care trec pe lângă el.

Oamenii au tendința să fie mult mai atrași de imagini care „se mișcă” decât de cele statice.  Astfel, un ecran LED imens, așezat în mijlocul unui centru prin care trec mii de oameni zilnic și care folosește o combinație perfectă de culori și animații, îmbinându-le cu un text mare, clar și impunător, va atrage cu siguranță atenția oricărui trecător.

Într-o perioadă în care pare că totul se mută spre online, iar billboard-urile par că nu mai au niciun scop, tehnologia LED pusă pe un ecran de dimensiunea unui panou publicitar vine să reîmprospăteze tot acest domeniu și să îl aducă la standardele și necesitățile oricărui bussines modern, care vrea să se diferențieze de concurență și să intre pe piață cu un aer nou și fresh. De asemenea, design-ul pentru un astfel de display poate să fie mult mai complex și mai expresiv. Acum nu mai există limitarea unei singure imagini, unui singur mesaj sau a unei singure idei. Dacă conceptul final pentru reclama aleasă de dumneavoastră este suficient de interesantă pentru a capta atenția oamenilor mai mult de 5 secunde, atunci puteți să le transmiteți orice mesaj doriți.

FocusMedia Outdoor vine cu o gamă largă și de billboard-uri LED și o varietate de locații pentru a satisface nevoile oricărui bussines. Contactează-ne pentru a primi o ofertă completă.

Nu uita să ne urmărești și pe Social Media pentru ultimele locații și statistici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *