Ce este publicitatea Outdoor?

Ce este publicitatea Outdoor?
Publicitatea outdoor(stradală sau exterioară) reprezintă prezentarea directă și convingătoare a produselor către cumpărător sau utilizator, fiind cel mai vechi mediu de reclamă. Se poate găsi sub formă de afiș sau panou publicitar, cuprinzând reclame pe clădiri, străzi, piețe sau vehicule, aceasta devine practic prezent oriunde călătorește consumatorul.
Pare că toate companiile migrează către strategii digitale, punând în prim plan social media și reclamele pop-up. Acest fapt îi face pe majoritatea să se întrebe dacă nu cumva publicitatea outdoor o să dispară. Cu toate astea, studiile arată fix opusul. De exemplu, în America publicitatea a crescut cu 5% în 2019 comparativ cu anul precedent, fiind în continuare una dintre cele mai populare alegeri pentru businessuri.
Billboardurile sunt cele mai proeminente atunci când vine vorba de publicitate outdoor. Acestea au un efect impunător datorat în primul rând mărimii lor. Plasate pe autostrăzi sau în orașele aglomerate, billboardurile reprezintă cea mai bună modalitate de a aduce un mesaj clar și memorabil în fața unei audiențe imense.
Funcționând într-un mod asemănător, posterele reprezintă varianta în miniatură pentru billboarduri și ajută la focusarea mai clară pe o audiență locală.
Publicitatea outdoor digitală reprezintă modalitatea perfectă pentru campanii ce sunt în continuă schimbare, permițând afișărilor să se modifice în timp real, oricând este necesar. Un exemplu de campanie care poate profita de această flexibilitate este o numărătoare inversă a zilelor până la un eveniment major sau schimbarea promoțiilor unui magazin, etc.
Care este cel mai important lucru din tot ce am spus până acum? Cel mai mare beneficiu al oricărei campanii de marketing ce folosește publicitatea outdoor este vizibilitatea.
Dacă asta sună a ceea ce vă doriți, atunci putem să luăm legătura și să discutăm mai multe. Vă așteptăm pe pagina de contact pentru a găsi exact soluția optimă pentru compania dvs.
Nu uitați să ne urmăriți și pe Social Media pentru ultimele locații și statistici:
[10:50, 10/02/2020] +40 769 703 833:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *