Tot ce trebuie să știi despre billboards

Publicitatea folosind Billboards


Billboard-urile reprezintă modalitatea de publicitate la scară largă a unei companii, a unui brand, produs, serviciu etc. Ele sunt de obicei plasate în zone cu trafic intens, cum ar fi autostrăzile sau orașele pentru a fi văzute de cel mai mare număr posibil de pietoni și șoferi.
Sunt utile în special pentru a crea „brand awareness” și pentru a îți face cunoscut business-ul tău la cât mai mulți oameni cu putință. Deoarece sunt plasate în zone intens circulate, acestea tind să aibă cel mai mare număr de vizualizări și impresii comparativ cu orice altă tehnică de marketing.


Costuri


Costurile pentru billboards depind de foarte mulți factori, cum ar fi locația, traficul total și estimarea numărului de oameni care vor vedea panoul. Sunt plătite lunar în general și variază de la câteva sute de euro în zone rurale până la mii de euro în centrele orașelor mari.
Fiind în categoria publicității Outdoor (out-of-home / OOH), fiecare oportunitate de publicitate primește un scor OOH care determină la final prețul exact al acesteia. Cele mai importante criterii sunt: numărul de oameni care trec prin zona respectivă în decursul unei săptămâni, datele demografice(referitoare la vârstă, sex, venit, educație și alte date relevante) și impresiile (numărul de oameni ce văd panoul respectiv).
La costurile „închirierii” spațiului respectiv se mai adaugă și costurile de design (care variază foarte mult în funcție de agenția cu care vă decideți să lucrați și complexitatea design-ului dorit), printare și construcție.
Pentru o ofertă completă de preț, nu ezitați să ne contactați.

Design

Dacă vă decideți să investiți într-o reclamă ce poate fi văzută potențial de milioane de oameni, atunci trebuie să îsi facă treaba. În următorul articol urmează să vă dăm câteva sfaturi pentru a vă asigura că publicitatea dumneavoastră este eficientă și captează privirile.


Nu uitați să ne urmăriți și pe Social Media pentru ultimele noutăți și locații disponibile:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *