De ce publicitatea Outdoor este cea mai importantă

Sunteți confuz către ce modalitate de marketing să vă îndreptați atenția? Nici nu este de mirare, având în vedere între cât de multe metode aveți de ales. Sunt atât de multe întrebări fără răspuns când vine vorba de alegerea potrivită, iar noi suntem aici să vă răspundem la toate.

Cum să aveți cea mai mare și variată audiență?
Răspunsul la această întrebare este fără dubiu reclama Outdoor. Spre deosebire de Facebook Ad, unde doar userii Facebook pot să o vadă, reclama afișată pe un billboard poate fi vizualizată de către oricine iese din casă – adică toată populația. Spre deosebire de celelalte platforme, publicitatea outdoor nu este o nișă. Tineri sau bătrâni, oameni ocupați care nu au timp să stea pe Social Media sau care asta fac toată ziua, indiferent de gen, toată lumea merge pe stradă.

Cât de ușor poate fi targetată?
Deși pare greu de crezut că o reclamă outdoor poate fi targetată, realitatea este alta, de fapt. Fiecare zonă are anumite statistici specifice, cum ar fi vârsta medie sau veniturile medii.

Care îmi va aduce cel mai mult trafic web?
Cu toate că nu este digitală, reclama outdoor poate să vă conecta cu lumea digitală și să adauge activ trafic web. Studiile arată că cel puțin 26% din oamenii care văd o reclamă ce conține o adresă web vor accesa acel site.

Deci, ce înseamnă toate astea?

Reach-ul pe care o reclamă outdoor îl are este imens, putând fi targetat exact pe oamenii care doriți să vă recunoască brandul și să vă aducă trafic în mod activ în lumea digitală. Vă transformă brandul în unul cunoscut, ușor de identificat și transformă acei străini care trec pe stradă în fani ai companiei dvs.

Dacă asta sună a ceea ce vă doriți, atunci putem să luăm legătura și să discutăm mai multe. Vă așteptăm pe pagina de contact pentru a găsi exact soluția optimă pentru compania dvs.

 

Nu uitați să ne urmăriți și pe Social Media pentru ultimele locații și statistici:​

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *